Tisztelt Hölgyem, Uram, kedves Partnerünk!


Tisztelettel köszöntöm Önt az FK RASZTER ÉPÍTŐ ZRt. vezetése és tulajdonosai nevében!

Összeállításunkkal szeretném bemutatni Önnek vállalkozásunkat, tevékenységi körünket, jelentősebb referenciamunkáinkat. Ismertetem Önnel a társaság szervezeti felépítését, gazdasági adatainkat, minőségirányítási és integrált környezetirányítási rendszerünket. Web-oldalunkon folyamatosan információt talál vállalkozásunk aktuális híreiről, folyamatban lévő munkáinkról és állásajánlatainkról. Bemutatom az FK ÉPÍTŐ CSOPORTOT, amely a társvállalkozások segítségével tevékenységében lefedi az építőipar teljes vertikumát.

Az FK RASZTER ÉPÍTŐ ZRt. átgondolt piaci stratégiával, színvonalasan felkészült, nagy gyakorlattal rendelkező szakembergárdájával, a megfelelő minőség biztosításával, pontos határidőtartással törekszik a megrendelői igények teljes körű kiszolgálására.

Célunk megrendelőink bizalmának megnyerése és megtartása, amelyet munkánk magas színvonalú minőségével és megbízhatóságunkkal kívánunk biztosítani.

Remélem, bemutatkozásunk felkelti az Ön érdeklődését és megkeresésére további információkat adhatok vállalkozásunkról az eredményes együttműködés érdekében.

Tisztelettel:

Farkas László
vezérigazgató


E-mail címünk: fkraszter@fkraszter.hu